Kotel

Autor: Šídlo

Srazili jsme se na hlavním nádraží v Plzni v tomto sestavení Marky, Mejla, Terka, Sára, Matýsek, Šídlo, Kárka, Venčil(Hanuš), Matouš. V takovém složení jsme vyrazili a cesta vlakem uběhla vcelku rychle. Vystoupili jsme v Rokycanech. Marky nám oznámila, že rozhledna je protišpionská věž a my jako špioni ji musíme vyhodit do povětří.

Hned první úkol špionů byl zajímavý. Měli jsme zmapovat cestu, kterou jsme šli od nádraží až k věži. Po cestě jsme vedli zajímavé řeči o všem možném (zjistili jsme kde Mejla dělal autoškolu) a také jsme hráli hru na nálet a mimozemšťany.

Za plnění různých úkolů jsme získávali body na výrobu bomb pro vyhození věže (složité co). V polovině cesty jsme si dali sváču – co doma dali a hráli hru na skládání slov ze sebe. Na Kotli jsme měli rohlík s příchutí PÁREK (párek v rohlíku) s gulášovou polívčičkou. Ještě před jídlem jsme stavěli věže z kamenů. Vyšplhali se na rozhlednu (Terka překonala svůj strach z výšek) a pořídili supr fotky. Po jídle jsme úspěšně vyhodili věž do povětří, aniž bychom s ní vyhodili někoho z našich členů. A šli zpátky na vlak (bohužel).

Cestou zpět jsme rozdali několik nových přezdívek, založili spolek Ucpalinek či hráli kolík. Ve vlaku se děly samé opičárny a na nádraží už na nás nedočkavě čekali  rodiče.

Tak čau a příště.

Tento záznam byl publikován v Kronika . Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.