Lednový Friš

Dobrý den,

Doufám, že jste si užili Vánoční svátky.

Po deštivých Vánocích zavítáme mezi 12.1. a 14.1. do snad zasněžené pohádky na Šumavě. Děti zažijí spoustu zábavy, a když počasí bude přát, tak i pořádnou koulovačku.

Celková částka vychází na 550 Kč. Sraz bude v 17:15 na hlavním nádraží v Plzni (paluba Hamburk) a příjezd v 18:00 tamtéž.

S sebou: páteční večeři, buchtu na obě snídaně, spacák, karimatku, dostatek oblečení na dovnitř i ven, extra teplé oblečení do sněhu, malý batůžek, psací potřeby, láhev na pití (alespoň 1l), ešus a lžíci, skautský šátek na sobě na nádraží, obyčejný šátek, baterku, nůž, přezůvky, hrneček

Věřím, že někdo může mít obavy, zda-li vaše děti v takové zimě zajistíme, ale to nemusíte. Na Friš jezdíme už několik let, je to zateplená chatka s dostatkem prostoru a pohodlí. Ovšem opravdu apeluji na pořádné oblečení do zimy a přezůvky.

! Vše prosím sbalit do jedné krosny !

Své děti prosím přihlašujte do úterý 9.1. na mail Sirius36@skaut.cz, na číslo 777431130 či případně na schůzce. Další nejbližší akce budou zpívánky 10.2., ideálně si to napište do kalendáře.

Děkuji a doufám, že nás pojede co nejvíc a společně si to užijeme! 🙂

Hezký den!

Nene

Tento záznam byl publikován v Akce . Uložit odkaz do záložek.