The amazing expedition

Zapsal Troll

V pátek 29.11. v 16:30 jsme se sešli v Plzni na Hlavním vlakovém nádraží a jeli jsme do Kolína. Poté, co jsme došli na klubovnu a dali si véču jsme se rozdělili do týmů, které vybral Jakub (asi). Čekal nás kvíz, za správnou odpověď jsme dostali bodíky do aukce, která byla hned potom a kde jsme si mohli koupit vybavení. Večer jsme se taky dozvěděli, že v sobotu jdeme na výlet.

Druhý den jsme dostali mapu s místy, u kterých se musíme vyfotit a poslat je do skupiny. První místo, kde jsme se fotili, byla rozhledna na kraji vody. Druhé místo byl kostel u náměstí. Jako třetí bylo neznámé hřiště u Billy. Další místo byli méďové od Kolína. Poté veliká rozhledna, u které byla knihovna. Předposlední místo byli kamínky, kde jsme běhali s člověkem na zádech. Poslední místo bylo nádraží, kde jsme museli udělat divadlo, pak jsme běželi zpátky na klubovnu. Běželi jsme přes obchodní dům, ale nemohli jsme si nic koupit, protože jsme neměli čas.

Poslední den jsme šli na procházku na kopec, kde jsme si dali čokošku, zahráli signály a šli zpátky. Zabalili jsme si a jeli jsme domů. V neděli 1.12. v 18:00 jsme přijeli zpátky do plzně.

Tento záznam byl publikován v Kronika . Uložit odkaz do záložek.