Svojsíkův závod 2019

Zapsala Maru

    V pátek 12.4.2019 se Hydra a pár Poluxu sešlo na klubovnách. Proč? Protože v sobotu 13.4. se konal Svojsíkův závod a nikdo nechtěl riskovat to, že by někdo přišel pozdě, takže jsme radši přespali na klubovnách. Byli jsme rozděleni na 2 týmy, první – holčičí a druhý – klučičí. V obou týmech byli holky i kluci, protože jsme to tak chtěli. Když jsme se ráno vzbudili, domluvili jsme se, na jaké stanoviště kdo půjde první.

     Venku byla docela zima a tak nás jeden úkol docela zaskočil, jeden člen z každého týmu měl až po krk vlézt do Košuteckého jezírka, samozřejmě v plavkách. Nebylo moc času na rozmýšlení a tak se v týmu rozhodlo, kdo půjde, poměrně rychle. V závodu bylo spousty zajímavých stanovišť, měli jsme si třeba vařit oběd, nebo poskládat stavebnici Merkur a spoustu dalších věcí. Když jsme dorazili do cílového stanoviště, byly zde ještě 2 úkoly. Potom jsme se převlékli do krojů a čekali na vyhlášení. 

     Dívčí tým se umístil jako 7. v kategorii dívky. A klučičí tým se umístil jako 1. v kategorii chlapci. Oba týmy ze sebe vydali co mohli. Klučičí tým si tak vybojoval postup do krajského kola.

Tento záznam byl publikován v Kronika . Uložit odkaz do záložek.