MoČ 5

Autor: Máťa

Kam: Malá Fatra, Západní Tatry

Od: 16.8.2018 do: 26.8.2018

 

Sbalte se kaťata, jedeme na hory! Loni Polsko pod plachtou, letos Slovensko ve stanu.

Jedeme na delší dobu i vzdálenost, jinak všechno zůstává stejné: chození, zážitky a dobrodružství. Jo a letos to teda bude o dost víc do kopce, ale už nejsme malí, že jo?

Sraz: ve čtvrtek 16. 8. v 17:00 na klubovnách

Návrat: v neděli 26. 8.  ráno na nádraží

Cena: 2500 až 2800,-

Všichni již mají zakoupenou a zaplacenou jízdenku. Zbývá již jenom přinést na sraz 60 euro a 500 Kč za které nakoupíme jídlo v Čechách a další věci na místě.

S sebou: pořádný boty, pořádnej batoh, připojištění na celou dobu, pas nebo občanku, tak akorát oblečení, pláštěnku nebo nepromokavou bundu, spacák, karimatku, lžíci, nůž, šátek, baterku, lahve na pití, sluneční brýle, pláštěnka na batoh (nebo pláštěnka zakrývající tělo i batoh), plavky, kartáček na zuby, 2x jízdenku na mhd nebo plzeňku, propisku, svačiny (tyčinky atd.), večeři na čtvrtek

+ místo v batohu na jídlo a stan

S sebou do skupiny: stan, vařič, repelent, opalovák, pastu na zuby, ešus nebo kotlík.

+ představu co si chci nakoupit sebou k jídlu. Čas něco uvařit bude ráno a večer. K snídani se hodí instantní kaše apod., k obědu například chleba nebo tortilly se sýrem a celé to završit pořádnou večeří složenou z rychle uvařitelné hmoty (kuskus, instantní nudle, rychlá rýže) podávané s přílohou (zeleninou, salámem, kořením apod.) Snažte se jít co nejvíc nalehko!

Tento záznam byl publikován v Akce a označen . Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.