Malochova skalka

Autor: Olie

Sešli jsme se ve čtvrtek 1.2. a protože v pátek byly pololetní prázdniny naplánovali jsme si filmový večer.

Ze všeho nejdříve bylo nutné sehnat si večeři a jídlo na páteční výlet. Proto jsme dali dohromady peníze od maminek a vyrazili do nakupovat, po cestě jsme vymýšleli, co vlastně chceme. Protože jsme byli hladoví naplánovali jsme si rýži s maskem, buchty k snídani, nějaké sváčy a bagety. Po úspěšném nákupu, kdy a jsme na koupili o jídlo víc, než jsme chtěli. Počítejte se mnou večeře – rýže, sídaně – buchty, svačina – jablko, oběd – párky v rohlíku, svačina – sušenka a domů. No a my měli ještě navíc bagetu a pomazánkové máslo.

Podrobný popis vaření by vydal na několik knih. V krátké verzi je důležité vyzdvihnout to, že si Fénix uvařil svou večeři úplně sám (s několika radami). A dokonce jsme jedli relativně včas. Během přípravy večeře všichni navíc připravovali ležení a plátno na promítání. Hned jak jsme dojedli začali jsme promítat. Postupně jsme na kradli spoustu oříšků s veverkami a skončili ve velkém městě plném zvířat.

Ráno jsme uklidili spaní a vyrazili směrem k Malochově skalce, která na břehu Berounky kousek od hradu Věžka. Počasí nám přálo a nebylo nijak mrazivo ani nepršelo. Když jsme doputovali ke skalce, čekal nás oběd. Příprava oběda měla navíc, krom chladného větru i komickou vložku, kdy Aleš šlápl na kámen. Uvolněný kámen trefil krabičku od vařiče, která se vydala strmou strání až do řeky. Naštěstí jsme ji neutopili a Aleš ji úspěšně vylovil.

Krátký briefing o následující cestě rozhodl, že jsme v drsné sestavě s zkusíme dojít až na Věžku. Po hodině úsilí, jsme měli Věžku na dohled, ale morálka drižiny byla pod bodem mrazu (na rozdíl od počasí). Zamávali jsme tedy úvodnímu cíli a vyrazili zpátky do klubovny. Toto jedno rozhodnutí nalilo do žil spoustu nových sil (opravdu jsme nikde neodpočívali). Pamatujete, jak jsme měli jedno jídlo navíc, tak po cestě zpátky na něj taky došlo, protože jsme měli fakt hlad. Pamatujme si pro příště… Dva párky v rohlíku nemusí stačit. Konec dobrý všechno dobré… Dorazili jsme do klubovny. Ve složení Krokouš, Aleš, Bára, NeNe, Tadeáš, Matěj

Tento záznam byl publikován v Kronika . Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.