Podzimní Holubov

Zapsala Sára

28.10. jsme se po dlouhé době vydali na podzimky. Třídenní výprava začala již brzy ráno na nádraží, odkud jsme dojeli až do Holubova. Hned co jsme se zabydleli, Kača, také známa jako Moudrý klobouk, nás rozdělila do čtyř kolejí – ano, ocitli jsme se ve světě Harryho Pottera v Bradavicích! Museli jsme si tedy vyrobit hůlky, protože bez těch bychom se v tomto kouzelnickém světě neobešli. Následoval den plný všemožných bradavických hodin – bylinkářství, péče o kouzelné tvory, nebo třeba velký famfrpálový turnaj. A po večeři jsme se vydali po noční stezce plné kouzelných tvorů, až jsme objevili samotného Pána zla!

V sobotu jsme se tedy museli vydat na dlouhou pouť, abychom objevili a zničili 7 viteálů, nechyběl nám ani Pobertův plánek, abychom se cestou neztratili. Ale viteálů jsme našli jen 6, ten sedmý někdo ukradl! A tak jsme využili večerního plesu, abychom v souboji s bradavickými pumprlíky získali viteál zpět… No, co si budem, náš plán moc nevyšel a pumprlíci nás s přehledem porazili, a tak jsme museli přistoupit na jinou taktiku a viteál jim prostě ukrást. No, není to nejčestnější chování, ale zachraňovali jsme tím svět, tak nám to snad prominete. Po této párty jsme si přečetli pár bajek Barda Beedleyho a šli jsme spinkat.

V neděli jsme v obrovské závěrečné bitvě zvítězili nad Vy víte kým a kouzelnický svět byl zachráněn (nemáte zač)! Pak už jen úklid krásné holubovské klubovny a přes nádraží 9 ¾ jsme se vrátili zpět do Plzně :).

Tento záznam byl publikován v Kronika . Uložit odkaz do záložek.