Výprava do Českých Budějovic

Zapsala Johanka

V pátek jsme se sešli na nádraží a jeli jsme vlakem do Českých Budějovic. Tam jsme vystoupili a šli na autobusovou zastávku, odkud jsme autobusem číslo 6 dojeli na zastávku Motor Jikov. Tam jsme vystoupili a šli k blízké škole, která stála vedle Budějovického Budvaru. U školy stál Máťa, který nás pustil dovnitř. Tam jsme si dali věci do tělocvičny, vyndali jsme večeři a najedli se. Dali jsme si věci do tříd a šli jsme na program do tělocvičny, kde jsme se rozdělili do několika týmů. Pak jsme hráli hru, při které jsme museli najít zmutované křečky. Pak bylo čištění zubů s Kubou a šli jsme spát.

Ráno jsme se vzbudili a šli na snídani, byly buchty. Pak jsme si zabalili na výlet a vyrazili do Stromovky hrát frisbee. Potom jsme strávili chvíli na skautské pouti a jeli zpátky do školy. Tam jsme odpoledne hráli nějaké hry v tělocvičně, večer jsme hráli fotbal a tancovali Just dance. K večeři bylo špenátové rizoto.

V neděli jsme po snídani (musli s jogurtem) opět vyrazili na výlet. Cílem bylo najít ve městě různá místa. Pak jsme šli na rozhlednu Černá věž, měla 225 schodů. Potom jsme sešli dolů a Pepa nám dal lístek, kde byla věž popsaná. Pak už jsme jeli zpátky do školy, kde jsme si dali těstoviny s rajčatovou omáčkou, sbalili si věci a jeli jsme zpátky domů.

Tento záznam byl publikován v Kronika . Uložit odkaz do záložek.