Zářijová výprava

Zapsala Nene

V pátek 12.září jsme se sešli se Zálesáky na nádraží a měli jsme namířeno do Železné Rudy. Dorazili jsme na místo večer a šli jsme na chatu, která byla uprostřed lesa- osamělá, opuštěná, studená a my jsme tam měli přežít „Extrémní“ víkend. Ale aby to nebylo jenom negativní, tak přidávám jedno plus – dalo se v ní svítit. Mařka nám řekl, že když zazní alarm, tak budeme muset splnit výzvu. První výzva zazněla v pátek pozdě večer. Měli jsme jít na výlet s přenocovaním někde venku. Takže jsme si měli sbalit co nejdříve krosnu, abychom mohli vyrazit. No a když jsme byli nachystaní a stáli jsme venku, tak nám sdělili, že nikam nejdeme. Úkol byl vlastně co nejdřív se zabalit na výlet. Ten samý večer jsme se ještě stihli seznámit s ostatními a říct si něco o sobě.

Druhý den jsme obdrželi po snídani další výzvu. Ta spočívala v tom, že jsme dostali do dvojic tři krosny plný hrnců a cihel. Měli jsme co nejdříve dojít z bodu A do bodu B, tam vzít dřevěnou kostičku a vrátit se s ní zpátky. Mezitím, než se všichni vystřídali, jsme hráli různé minihry. Pak následovala další výzva. Museli jsme přeběhnout co nejrychleji cestu, vedle které stáli vedoucí s nerfkami a pokoušeli se do nás strefit. Měli jsme na to tři pokusy. Někomu se to podařilo, ale někomu taky ne. Večer nás čekala soutěž, při které jsme byli rozděleni na dva týmy. Plnili jsme různé úkoly, např. vymyslet co nejdelší existující české slovo nebo udělat z jednoho člověka z týmu ženu v domácnosti.

V neděli jsme si udělali výlet do zdejšího lesa. Dorazili jsme na místo, opět se rozdělili do dvou skupin a hráli jsme Vlajky. Stříleli jsme po soupeřích šišky. Pokud jsme se trefili, tak byl daný člověk mrtvý a musel se jít oživit. Druhá skupina měla příležitost vlajku vzít a tím vyhrát. Po hře jsme se vrátili na chatu, dobalili si krosny, vyfotili se a vyrazili jsme domů. Extrémní víkend jsme všichni přežili a užili si ho.

Tento záznam byl publikován v Kronika . Uložit odkaz do záložek.