MoČ 4

Napsal: Máťa

Čtvrtý ročník putovního festivalu Masters of Čundr přichází s revolučním termínem. Koná se totiž o prázdninách a vyrazíme na celých pět dní. Bude to pět dní plných chození, her, srandy, skal a dobrodružství.

Navštívíme česko-polské pomezí a proto je bezpodmínečně nutné mít sebou pas nebo občanku a sjednané cestovní připojištění do Polska. Pojištení si sjednává každý sám, a to na termín 21.-23.7., doporučuji online služby (např. srovnejto.cz, top-pojištení), kde se dá najít pojištění v rámci desítek korun. Nezapomeňte s sebou vytisknout nebo přepsat kartičku pojištěnce. Zloté budeme měnit společně před cestou.

Na táboře utvoříme kapely, v rámci kterých budeme jíst. Jídlo nakoupíme my vedoucí před cestou a rozdáme na začátku výpravy. Každý si před odjezdem nakoupí sám svačiny ve formě tyčinek. Něco malého a výživného, např. musli tyčinky nebo tatranky. Tradičně také využijeme vašich pečících schopností a požádáme rodiče o buchtu na snídani.

Sraz: 18.7. v 18:00 na klubovnách

Návrat: 23.7. v 17:48 19:49 na nádraží

Cena: 850,- (platí se ideálně při odjezdu z tábora)

S sebou: pas nebo občanku, připojištění, buchtu na snídani, svačiny, krosnu, nepromokavé pohorky, tak akorát oblečení, pláštěnku nebo nepromokavou bundu, spacák, karimatku, lžíci, nůž, šátek, baterku, 1,5l lahev na pití 2x, sluneční brýle, pláštěnka na batoh nebo pláštěnka zakrývající tělo i batoh, plavky, kartáček na zuby, 1x jízdenku na mhd nebo plzeňku, katričku pojištovny (již mám kopie od Šídla, Báry a Týny), drobné na koblihu a nanuka, propisku

+ místo v batohu na jídlo!

S sebou jako kapela: ešus, pastu na zuby, opalovací krém, provázky a kolíky na plachtu, pytel na odpadky, toaletní papír + ostatní věci co jste si domluvili…

Rozdělení do kapel: 1) Máťa, Týna, Brzda

2) Kuba, 3D, Šídlo

3) Mařka, Bára, Sára

Doživotní zážitky garantovány. Pokud nebudete spokojeni, vrátíme vám buchtu.

Informace o výpravě:

Kam: Broumovské stěny/Góry Stolowe

Pro: Pollux

Termín: 18.7.2017 – 23.7.2017

Tento záznam byl publikován v Akce a označen . Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.